Openbare Basisschool Den Biekûrf

 

Tussen Schoolse Opvang

(TSO)

 

 

Dagelijks, behalve op woensdag, kunnen de kinderen op school gebruik maken van de TSO.

Vaste overblijfkrachten zorgen ervoor dat het eten, spelen gezellig en verantwoord verloopt.

Onze overblijfcoördinator is Elsbeth Flipsen. Zij verzorgt de registratie, administratie en declaratie door middel van TSO-ASSISTENT, een online systeem. Bij haar kunt u terecht voor informatie en vragen. Zij is te bereiken via overblijfdenbiekurf@gmail.com en/of 06 51463856.

De school is blij dat het overblijven veilig en verantwoord verloopt.

 

De kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen. 's Ochtends kan broodtrommel en drinkbeker (voorzien van naam) in de koelkast geplaatst worden.

 

Reserveren en annuleren kan vanaf drie maanden van te voren en tot uiterlijk 10.00 uur op de dag zelf. Bijtijds geannuleerde TSO hoeft niet betaald te worden. De kosten per overblijfmoment zijn € 2.00. Betaling vindt achteraf plaats. U ontvangt maandelijks per email een specificatie van de gemaakte kosten. 

 

Om gebruik te kunnen maken van de TSO dient u zich éénmalig te registreren. U heeft hiervoor het BRINnumer en een registratiecode nodig. Deze heeft u ontvangen per email of kunt u opvragen bij de overblijfcoördinator. Na registratie ontvangt u direct uw inloggegevens en wachtwoord. Vervolgens kunt u inloggen en overblijfmomenten reserveren.

 

LET OP: vanaf april 2016 kunt u alleen gebruik maken van de TSO na registratie en reserveren !

 

Om te registreren klikt u op onderstaande button of ga naar www.tso-assistent.net.

 

TSO-ASSISTENT

O.B.S. Den Biekûrf Broeksestraat 4a 4269 VA Babyloniënbroek 0416-351622  |  info@denbiekurf.nl